• Leren doe je met SchoolCity
  • Haal het beste uit jezelf!
Home » Bijles » Basisonderwijs

Bijles / begeleiding voor basisonderwijs

Ter voorbereiding op de (Cito) eindtoets of om beter te worden in de taal- of rekenvakken op school kunnen ook basisschoolleerlingen bijles krijgen bij SchoolCity. Op die manier kunt u uw kind een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hij of zij beter gaat presteren op school. Uw zoon of dochter krijgt bijles van een slimme, enthousiaste bijlesdocent en kan gebruikmaken van door ons ontwikkeld oefenmateriaal. Voor leerlingen uit groep 8 bieden wij daarnaast een individuele eindtoetstraining aan

Waarom SchoolCity?

Wij van SchoolCity streven om het uiterste een leerling te halen. Wij zorgen middels door onze schema ervoor dat een leerling progressie gaat boeken wat terug te zien is de cijfers. Een ander maar niet te vergeten reden is onze prijs en kwaliteit verhouding. Wij begrijpen dat ouders/verzorgers het in deze tijd niet al te breed hebben. Vergelijken met andere bureau's zijn wij kwalitatief en qua prijs een van de beste! 

1 op de 4 kinderen krijgt bijles. Het geven van bijles aan basisschool scholieren zorgt ervoor dat zij op niveau blijven.